ЗА НАС

СЕЙФ ПАРТ ЕООД

Компанията е създадена през 2013 г. в град Пловдив. Първоначално се занимава с дистрибуция на вътрешно и външно LED осветление и изграждане на ел. инсталации. От 2015 г., Сейф Парт ЕООД започва да се профилира в реализиране на проекти за улично и парково LED осветление.


През 2018 г. сключва договор за производство с един от най-големите ОЕМ производители на LED осветление в света. Продуктите са познати със своето качество под марките EXION, TESIO и TECHNOLUX.
През годините Сейф Парт ЕООД е инсталирала над 12000 улични и паркови LED осветителя в над 50 населени места. Разполага с квалифициран персонал, собствена механизация и ресурс за изпълнение на проекти с обхват от над 15000 осветителя.


През последните три години Сейф Парт ЕООД инвестира усилия в разработката на автономни LED осветители, подходящи за използване в различни географски условия.

Свържете се с нас
СЕЙФ ПАРТ ЕООД

Защо да изберете нас?

Сейф Парт EООД е компания специализирана в проектиране, изграждане и управление на улично, парково и индистриално LED осветление.

 • ОПИТ

  Сертификат 1

  Доставили сме и инсталирали над 12000 улични и паркови LED осветителни тела в над 50 населени места. Изпълнявали сме проекти по рехабилитиция на подземна и надземна кабелна мрежа, монтаж и реновиране стълбове и касети, имплементиране на система за управление на улично осветление.

 • КВАЛИФИКАЦИЯ

  Сертификат 2

  Разполагаме с квалифицирани и опитни технически ръководители, електротехници, оператори на подвижни работни платформи, електрозаварчици, софтуерни инженери, шофьори и други.

 • КАЧЕСТВО

  Сертификат 3

  Сертифицирани сме по ISO 9001:2015 , ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018. Член сме на „Камара на строителите в България“. Предлаганите от нас осветители притежават маркировки: CE, ENEC, CB и ROHS.

За нас - Сейф Парт ЕООД - Улично LED осветление

Защо да изберете нас?

ОПИТ - Доставили сме и инсталирали над 12000 улични и паркови LED осветителни тела в над 50 населени места. Изпълнявали сме проекти по рехабилитиция на подземна и надземна кабелна мрежа, монтаж и реновиране стълбове и касети, имплементиране на система за управление на улично осветление.

КВАЛИФИКАЦИЯ - Разполагаме с квалифицирани и опитни технически ръководители, електротехници, оператори на подвижни работни платформи, електрозаварчици, софтуерни инженери, шофьори и други.

КАЧЕСТВО - Сертифицирани сме  по ISO 9001:2015,  ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018. Член сме на „Камара на строителите в България“. Предлаганите от нас осветители притежават маркировки: CE, ENEC, CB и ROHS.

РЕСУРСИ - Разполагаме с производсгвени мощностти, складова база и собствена механизация. Осигуряваме собствено финансиране при изпълнението на проекти с различен мащаб.

 • Телефони - Сейф Парт ЕООД - Улично LED осветление
  Телефони:
  +359888319124 | +359894797476
 • Имейл - Сейф Парт ЕООД - Улично LED осветление
  Имейл:
  info@safepart.bg
media

Инсталации от СЕЙФ ПАРТ ЕООД

През годините Сейф Парт ЕООД е инсталирала голям брой улични и паркови LED осветителя и има възможност за изпълнение значими проекти на територията на страната и чужбина.

 • Инсталирани улични и паркови LED осветителя
 • Населени места у нас и в чужбина и продължаваме!
 • Осветителя - възможни в 1 проект